Workshops steigerhout

 

Schilderen op steigerhout of zelf een meubel maken!

succes gegarandeerd, altijd creatief en gezellig

Voor kleine en grote groepen

Nieuw! Dikke Dames Steigerhout Workshop

Maak herinneringen die blijven duren!

Verwen jezelf met een leerzame en vermakelijke middag, waarbij je je eigen kunstwerk creëert. Ontsnap even aan de dagelijkse stress en kom volledig tot rust terwijl je bezig bent met het schilderen van mooie dikke dames op steigerhout. Reserveer nu jouw ervaring! Succes verzekerd! 
Wil je dat we bij jou thuis komen? Ook dat kan, informeer naar de mogelijkheden.

Diverse workshops steigerhout: een creatieve ervaring !

 

Ben je avontuurlijk en creatief aangelegd? Dan hebben wij dé workshop voor jou! Bij onze diverse workshops steigerhout kun je op een unieke manier je creativiteit uiten. Het mooie is dat ervaring niet nodig is, succes is namelijk verzekerd!

Een creatieve ervaring voor jong en oud

Of je nu een volwassene bent die graag zijn handen uit de mouwen steekt, of een kind dat nieuwsgierig is naar het werken met hout, onze workshops bieden voor ieder wat wils. Het is een fantastische gelegenheid om samen met anderen iets moois te creëren.

 

Schilderij op steigerhout:

Onder begeleiding van een kunstschilder maak je een heel mooi schilderij op steigerhout. Het doel is uiteraard dat je het helemaal zelf doet en dat je hulp krijgt bij hoe je dt het beste aan kunt pakken. Heb je zelf geen idee? Geen probleem, ook daarmee gaan we je helpen!

Stoere steigerhouten kruk:

Deze workshop leert je heel veel van de basisbeginselen van het maken van meubelen van steigerhout. We beginnen met een mooie kruk, die je ook echt thuis aan de tafel kunt gebruiken. Of natuurlijk als bijzettafel of salontafel.

Lantaarn steigerhout:

Ook deze workshop is heel erg leuk. Je gaat een lantaarn maken waar je uiteraard een kaars in kunt zetten. Je krijgt alle ruimte om de lantaarn helemaal naar je eigen smaak te maken. Natuurlijk krijg je alle hulp en ga je stap voor stap door het ‘maak’proces.

Steigerhout als veelzijdig materiaal

Steigerhout staat bekend om zijn robuuste karakter en natuurlijke uitstraling. Het is bovendien betaalbaar en duurzaam, waardoor het perfect is voor creatieve projecten. Tijdens onze workshops leer je hoe je steigerhout kunt bewerken tot prachtige meubelstukken, decoratieve items en nog veel meer.

Waarom onze workshops uniek zijn

Bij ons draait het niet alleen om het eindresultaat, maar ook om het proces. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat je optimaal van de ervaring geniet. Ze staan klaar om je stap voor stap te begeleiden en je te inspireren met hun kennis en creativiteit. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken, zelfs zonder ervaring!

 

Workshop steigerhout jongens en meisjes:

Voor de jongens is dit natuurlijk helemaal geweldig! Zagen timmeren en je eigen gereedschapskist maken! Maar ik heb ontdekt dat meisjes het ook geweldig vinden! Natuurlijk kun je in de kist ook je speelgoed bewaren. Deze kist heb je dan zelf gemaakt! Hoe gaaf is dat!

Workshop steigerhout meisjes en jongens:

Ook de meisjes vinden het heel leuk om te zegen en te timmeren. Met de kinderen maken we een hele leuke pennenbak voor op het bureau. Helemaal zelf gemaakt en je geeft er ook nog eens je eigen ‘touch’ aan! Hoe leuk is dat.

Kruk met hartje:

Je denkt waarschijnlijk dat je dit niet zelf kunt? Vergeet het maar, dit kun je echt zelf maken. Stap voor stap ga je door het hele proces, van losse planken tot een complete kruk en dan zelf gemaakt. De hartjes en de vormpjes ga je helemaal zelf doen. En je zet het ook zelf op zeer professionele wijze in elkaar.

Kerstdecoratie steigerhout:

In plaats van een kerstboom zijn er heel veel andere houten vormen en modellen die je heel leuk met de kerst in huis of in de tuin kunt zetten. Deze voorwerpen zijn uiteraard van steigerhout en je kunt je eigen model kiezen. Daarna gaan we deze samen helemaal in kerstsfeer brengen.

Kerstboom steigerhout:

De kerstboom van steigerhout is al voor je gemaakt en je kunt voor verschillende modellen kiezen. Tijdens de workshop gaan we de kerstboom helemaal in kerstsfeer brengen en daar kun je ook weer helemaal je eigen invulling aan geven.Natuurlijk laten we allemaal tips & tricks zien, zodat jij echt de mooiste boom van de straat hebt!

Zoek je iets anders? Een leuke vrijgezelle dag die net iets spannender is? Check dan moments2share.nl