Workshops met steigerhout

Succes gegarandeerd!

Allemaal leuke workshops met steigerhout!

 

 

Een leuke avond/middag:

Heb je ook zin om een keer iets creatiefs te doen? Met je eigen vriendenclub, met je vriend of vriendin, of juist met allemaal onbekende mensen? En wil je dan echt iets maken waar je ook wat aan hebt?

Succes verzekerd, ervaring niet nodig

Dan kom je toch een keer leuk iets maken van steigerhout! Er zijn een aantal verschillende workshops en succes is gegarandeerd. Ervaring is niet nodig en je wordt heel goed begeleid om een echt meubel te maken.

Wat maken we:

Je kunt een klein sierlijk steigerhouten krukje met een hartje (of een andere vorm) maken, een steigerhouten kruk waar je echt op kunt zitten of een mooie lantaarn. Wil je liever schilderen? Dat kan ook, maar dan doen we dat uiteraard op een mooie (vooraf gemaakte) steigerhouten (wand)bord.

Voor kinderen:

Voor de kleintjes zijn er ook hele leuke workshops. Zo kunnen we met een groep meiden (van 8-12 jaar) een leuke houten pennenbak maken voor op het bureau en met de jongens, zelfde leeftijd, een mooie houten gereedschapskist maken.

Workshop steigerhout jongens en meisjes:

Voor de jongens is dit natuurlijk helemaal geweldig! Zagen timmeren en je eigen gereedschapskist maken! Maar ik heb ontdekt dat meisjes het ook geweldig vinden! Natuurlijk kun je in de kist ook je speelgoed bewaren. Deze kist heb je dan zelf gemaakt! Hoe gaaf is dat!

Workshop steigerhout meisjes en jongens:

Ook de meisjes vinden het heel leuk om te zegen en te timmeren. Met de kinderen maken we een hele leuke pennenbak voor op het bureau. Helemaal zelf gemaakt en je geeft er ook nog eens je eigen ‘touch’ aan! Hoe leuk is dat.

Kruk met hartje:

Je denkt waarschijnlijk dat je dit niet zelf kunt? Vergeet het maar, dit kun je echt zelf maken. Stap voor stap ga je door het hele proces, van losse planken tot een complete kruk en dan zelf gemaakt. De hartjes en de vormpjes ga je helemaal zelf doen. En je zet het ook zelf op zeer professionele wijze in elkaar.

Schilderij op steigerhout:

Onder begeleiding van een kunstschilder maak je een heel mooi schilderij op steigerhout. Het doel is uiteraard dat je het helemaal zelf doet en dat je hulp krijgt bij hoe je dt het beste aan kunt pakken. Heb je zelf geen idee? Geen probleem, ook daarmee gaan we je helpen!

Stoere steigerhouten kruk:

Deze workshop leert je heel veel van de basisbeginselen van het maken van meubelen van steigerhout. We beginnen met een mooie kruk, die je ook echt thuis aan de tafel kunt gebruiken. Of natuurlijk als bijzettafel of salontafel.

Lantaarn steigerhout:

Ook deze workshop is heel erg leuk. Je gaat een lantaarn maken waar je uiteraard een kaars in kunt zetten. Je krijgt alle ruimte om de lantaarn helemaal naar je eigen smaak te maken. Natuurlijk krijg je alle hulp en ga je stap voor stap door het ‘maak’proces.