Bedrijfsinrichting van steigerhout

Beter werken in een huiselijke sfeer!

Steigerhout kantoormeubilair, maar dan jouw eigen stijl

De diversiteit van steigerhout past ook perfect op kantoor of in je winkel. Industrieel, stoer en vooral praktisch! Die fantastische grote steigerhouten vergadertafel, een balie van steigerhout voor in je winkel of een hip steigerhouten bureau. Maatwerk steigerhout en dus naar jouw eigen specificaties? Passend bij jouw concept? Het kan allemaal bij Meubelen van Steigerhout. Kom gerust langs met je plannen en ideeën!

Maatwerk steigerhout

Ben je op zoek naar een heel specifiek model of heb je heel specifieke wensen. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik maak namelijk al mijn meubelen op maat naar de wens van de klant. Ik zit niet vast aan standaard modellen of maten. In mijn werkplaats is een grote stapel met steigerdelen en machines. Gecombineerd met jouw wensen, mijn input en mijn handen, maak ik jouw meubel!

Laat je vast inspireren door de bedden die al gemaakt zijn.

Kantoorinrichting steigerhout

Een steigerhouten bureau, je eigen werkplek

Je bureau van steigerhout, daar zit je best veel aan. Die mag best jouw stijl benadrukken. Groot, klein, stoer, industrieel of misschien verfijnd en vooral handig vormgegeven. Of precies op maat gemaakt in je kantoor. De mooiste ideeën heb je waarschijnlijk zelf, ik voer ze voor je uit. Helemaal van nu is natuurlijk het zit-sta bureau. Ook dat kan gecombineerd met een steigerhouten blad. Geen probleem. Elektrisch of met slinger.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een bureau van steigerhout dat je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Bureaus

Vergaderen aan een steigerhouten tafel!

Daar waar nieuwe ideeën opborrelen en besproken worden, contracten getekend worden en de plek waar je je gasten ontvangt. Het hart van je bedrijf, je visitekaartje. Daar wil je natuurlijk de meest epische steigerhouten vergadertafel voor hebben. Het liefst één, die jouw zakelijke identiteit benadrukt. Stoer, hip of misschien een beetje stout? Een in een afwijkend (groot!) formaat? Het kan!
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een vergadertafel van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Vergadertafels

Inrichting winkel of bedrijfsruimte

Een steigerhouten balie in je winkel is stoer en industrieel. Maar wat dacht je van de toonbank? Daar gaat uiteindelijk de portemonnee open. Dat moet bij je passen en een passend gevoel geven.  

Het visitekaartje van je bedrijf. De entree met de prachtige steigerhouten balie of de plek waar de klant na het uitzoeken van de producten deze komt afrekenen. Daar moet het de uitstraling hebben die jij belangrijk vindt. Stoer, strak, industrieel, warm of zakelijk. Het mooie van steigerhout is, dat dat, eventueel in combinatie met andere materialen, allemaal mogelijk is. 

Toonbanken en balies