Workshop stoere steigerhouten kruk

Formulier aanvraag workshop

14 + 2 =

Workshop Steigerhout Kruk Maken: Een Avontuurlijk Creatief Uitje!

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke activiteit waarbij je je creativiteit de vrije loop kunt laten én iets praktisch kunt maken? Dan is de Workshop Steigerhout Kruk Maken echt iets voor jou! Voor slechts 75 euro kun je niet alleen een kruk van steigerhout maken, maar geniet je ook van iets lekkers te eten en drinken tijdens de workshop.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met steigerhout en gereedschap om je eigen kruk te maken. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je stap voor stap uitleggen hoe je te werk moet gaan. Geen ervaring met gereedschap? Geen probleem! Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De perfecte activiteit voor groepen

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, de Workshop Steigerhout Kruk Maken is een geweldige manier om samen te werken en creatieve herinneringen te creëren. Met een groep van 5 of 6 deelnemers kun je samen een gezellige en productieve middag of avond beleven.

Een compleet verzorgde workshop

Bij de Workshop Steigerhout Kruk Maken hoef je nergens aan te denken. Al het benodigde gereedschap en het steigerhout worden verzorgd. Daarnaast word je verwend met heerlijk eten en drinken om energie op te doen tijdens het klussen. Zo hoef jij je alleen maar te concentreren op het maken van jouw eigen unieke kruk!

Conclusie

De Workshop Steigerhout Kruk Maken biedt avontuurlijke creatieve mensen de mogelijkheid om hun handen uit de mouwen te steken en iets prachtigs te creëren. Voor slechts 75 euro kun je genieten van een compleet verzorgde workshop, waarbij je niet alleen iets lekkers eet en drinkt, maar ook met trots je zelfgemaakte steigerhouten kruk naar huis kunt nemen.

FAQ’s:

  1. Is ervaring met gereedschap vereist?
    Nee, deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ervaren professionals begeleiden je stap voor stap.
  2. Hoeveel deelnemers zijn er minimaal nodig?
    Ideaal is een groep van 5 of 6 deelnemers om deel te nemen aan de workshop.
  3. Moet ik zelf gereedschap meenemen?
    Nee, al het benodigde gereedschap wordt verzorgd tijdens de workshop.