Hoe heerlijk als de zon schijnt!

Binnenkort mooie actie op loungemeubelen

Een episch terras binnen handbereik

Kies voor tuinmeubelen van steigerhout

Maatwerk steigerhouten meubelen

Wie wil er nou niet zijn eigen steigerhouten paradijs?

Je tuin, je eigen paradijs. Als het zonnetje zich ook maar een heel klein beetje laat zien is dit natuurlijk je favoriete plek rond je huis. Vrienden en familie erbij, lekker drankje, hapje eten.. Je paradijs komt helemaal tot leven met een kwalitatieve prachtige tuinset steigerhout, bijvoorbeeld een mooie Hoekbank steigerhout , een geweldige Loungebank of een Tuintafel.

Natuurlijk niet zomaar een tuinset van steigerhout, maar eentje geheel volgens jouw eigen wensen en specificaties is gemaakt, oftewel: maatwerk steigerhout!. En die bestel je natuurlijk bij Meubelen van Steigerhout! De meeste steigerhouten meubelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, al dan niet met een kleine aanpassing.

Douglas steigerhout

En wil je dat de tuinset nog langer in de tuin staat? Kies dan voor douglas steigerhout, ook daarvan staan al een aantal mooie voorbeelden op deze website.

Gezellig samen

Heerlijk loungen op steigerhouten loungebanken

Het ultieme loungen op een loungebank of een hoekbank steigerhout…

Wie wil er nou niet loungen op een steigerhouten loungebank??

Loungesets van steigerhout en steigerhouten loungemeubelen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, samenstellingen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De loungesets van steigerhout op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een mooie steigerhouten loungeset die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Voor een gigantische tuin of een klein balkon, alles kan!
Zo kun je heerlijk loungen op een loungebank van steigerhout of een steigerhouten loungehoekbank. Gezellig met vrienden genieten van een borrel onder de overkapping of juist heerlijk ontspannen in het zonnetje? Alle ruimte op het balkon benutten of juist van de tuin genieten? Laat je vooral inspireren door de foto’s en bedenk wat bij jou past. Hulp nodig of wil je weten hoe deze steigerhouten meubelen zitten? Kom langs! Ze staan in de showroom.

Loungebanken van steigerhout

Gezellig buiten tafelen!

Steigerhouten tuinsets met passie gemaakt

Tuinsets van steigerhout: Lekker buiten eten!

Tuinsets van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, samenstellingen en afmetingen. De steigerhouten tuinsets op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een tuinset van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop, stuur een mail of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Vaak eten met vrienden of met het gezin?
Zo kun je ervoor kiezen om een hele grote steigerhouten tafel neer te zetten voor het geval er bezoek komt, of wil je het lekker knus en gezellig klein houden met een kleinere tuintafel van steigerhout. Laat je vooral inspireren door de foto’s en bedenk wat bij jou past. Hulp nodig of wil je weten hoe de meubelen zitten? Kom langs!

En dan kom je thuis

En wil je even heerlijk bijkomen in het zonnetje!

Loungestoelen van steigerhout

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Leuke kleine steigerhouten meubelen voor buiten!

Oftewel de buitenaccessoires van steigerhout

En dan nog al die andere steigerhouten meubelen die voor je gemaakt kunnen worden. Ook deze zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De meubelen van steigerhout op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een leuke steigerhouten accessoire die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten?  Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop, stuur een mail of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Wat kunt u hier onder andere vinden?
Eigenlijk te veel om op te noemen: plantenbakken van steigerhout, oppottafels, plantenrekken, steigerhouten krukken, dienbladen van steigerhout, sidetables van steigerhout, decoratie, buitenaccessoires, poorten, hekken en nog veel meer!