Even heerlijk ontspannen

Met de warmte van steigerhout

 

 

Steigerhout in de badkamer

Kan dat wel? Het antwoord is ja. Steigerhout kan prima in de badkamer! Het steigerhout kan prima tegen vocht.

Alle badkamermeubelen worden op maat gemaakt

Niets is dus te gek. Jouw badkamermeubel, jouw uitvoering, jouw afmeting. jouw wensen. Laat het me weten en samen stellen we jouw badkamermeubel samen. Wil je met laden, of juist met deuren maar vind je open vakken ook prettig? Geen probleem. Heb je liever een zwevend meubel dan een staand meubel, ook dat kan.

Steigerhout is trendy, stoer, robuust, betaalbaar en duurzaam.

Kom een keer langs, stuur een mail of bel me gewoon een keer. We komen er samen altijd uit!

Zwevend badmeubel

Een steigerhouten badmeubel kan zowel staand als zwevend worden gemaakt. Zwevend kan prettig zijn als je de lijnen van de ruimte niet wilt breken en je onder het meubel wilt kunnen schoonmaken. Let er altijd wel op dat de muur sterk genoeg is.

Ben je op zoek naar een zwevend badmeubel maar staat jouw model er niet tussen? Neem dan even contact op of kom langs in de showroom. Wil je de prijs weten van de specifiek model op de foto in jouw formaat, gebruik dan de oranje knop en vraag de prijs aan via de mail.

Zwevend badmeubel type 14 Zwevend badmeubel type 3 Zwevend badmeubel type 21

Badmeubel steigerhout zwevend

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…..

Je kijkt er elke dag in, en misschien wel meerdere keren per dag en jij niet alleen, maar iedereen in huis, kijkt in de badkamer in de spiegel. Dan is het wel zo leuk om te kijken in een mooie spiegel! Dan zie je er zelf ook al veel mooier uit.
Het leuke van maatwerk is dat ook een spiegel op maat kan worden gemaakt. De spiegel in de versteklijst van steigerhout kan dus op elke gewenste lengte worden gemaakt.
Wil je de prijs weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop, stuur een email, pak de telefoon of of kom langs in de showroom.

Spiegels

Een mooie hoge kast, voor in de badkamer

Handdoeken, shampoo, doucheschuim, schoonmaakmiddelen, het zijn allemaal spullen in de badkamer. Het is ook handig om het juist daar te hebben. Maar ja, mooi om te zien is het niet. En heel onrustig als het allemaal in beeld staat. En in de badkamer wil je juist even tot rust komen. Misschien wel even heerlijk in bad. Met even niks.

Hoe fijn is het om juist dan, alles lekker opgeruimd te hebben, geen rommel  in de badkamer,  maar rust! Heerlijk genieten van je eigen spa.

Daarom deze prachtige handige mega opruimer. Smal en hoog, met een deur ervoor. Opgeruimd staat netjes. Wil je er misschien liever ook nog een paar laden in, geen probleem, ook dat kan!

Wil jij ok zo’n mooie hoge kast in de badkamer? En heb je een idee hoe groot je deze zou willen? Neem dan even contact op. We kunnen de kast dan samen even bespreken en ik kan een vrijblijvende prijsopgave voor je maken.

Badkamerkast

Kassie kijken?

In het toilet of in de badkamer is ook vaak dat kleine kastje, waar de kleine spulletjes ingaan. Het toiletkastje of ook wel medicijnkastje. Niet al te diep, wel met 2 vakjes en een deur. En als je die deur nou meteen voorzien van een spiegel, heb je boven de wastafel mooi meteen 2 vliegen in een klap. Een mooi steigerhout toiletkastje. Speciaal gemaakt zoals jij dat graag wilt!

Wil je van een toiletkastje de prijs weten? Stuur dan een mailtje, kom langs of bel even. Je weet dan meteen of het mogelijk is om jouw kleine kastje te maken.

Toiletkast met deuren

Populaire producten

Steigerhout badmeubel met ikea wastafel rattviken

Badmeubel met 2 grote laden en Ikea wastafel

Badmeubel steigerhout zwevend met 2 laden

Zwevend badmeubel met grote lade

Badmeubel met 2 deuren