Showroom steigerhouten meubelen in Huizen

Kom langs in de showroom in Huizen, in het hart van het Gooi

 

De showroom is open op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Zaterdag eventueel op afspraak.

 

Kom gewoon wanneer het jou uitkomt! Van te voren bellen is wel handig. Daar ik alleen werk, kan het voorkomen dat ik soms afwezig ben. Ik wil niet dat je voor een dichte deur staat!

Bij mij is het mogelijk om voorbeelden van meubelen in de showroom te bekijken. Er is een showroom waarin je steigerhouten kasten en steigerhouten tafels kunt bekijken en er is een showroom voor banken en stoelen van steigerhout  en steigerhouten kindermeubelen. Zo weet je altijd vooraf wat je kunt verwachten als je een meubel van steigerhout  door mij laat maken. Wanneer je langskomt tref je mij in de werkplaats, daar maak ik de meubelen. Wil je weten wie ik ben? Kijk dan op de informatiepagina over mvs.
Ik kan je de verschillende houtsoorten laten zien en een goed advies geven voor welke houtsoort voor jouw meubel het meest geschikt is.

Bovendien kan ik je mijn werkwijze laten zien en waarschijnlijk ben je net zo verbaasd als alle andere bezoekers over de afwerking en kwaliteit van de meubelen. Voor wat betreft de afwerking van de meubelen is de kwaliteit echt uniek!

 

Je bent van harte welkom!

Je kunt 5 dagen in de week langs komen zonder vooraf een afspraak te maken. De openingstijden van de showroom en werkplaats tref je op de contactpagina. Ook staan daar de adresgegevens en een routebeschrijving. In de showroom kun je goed zien hoe de meubelen worden afgewerkt en hoe glad ze geschuurd zijn. Er staan onder andere steigerhouten salontafels, steigerhouten loungebanken, kledingkasten van steigerhout, steigerhouten kindermeubelen, tv meubelen van steigerhout, badmeubelen van steigerhout en zo nog veel meer. Deze meubelen en de verschillende modellen zullen je eenvoudig inspireren tot het maatwerk meubel dat jij zoekt en het meeste aanspreekt.

Ook zijn er vele nieuwe modellen te zien die door mijzelf worden bedacht, ontworpen en gemaakt. Elke keer weer wat nieuws!