Lekker lang tafelen

Aan die prachtige tafel van steigerhout

Breng de warmte van hout in huis

Houten meubelen zijn tijdloos en stijlvol

Hout is de sfeermaker in huis

Ouderwets lekker tafelen.

Je huis is je kasteel, kies voor steigerhout

En dat richt je natuurlijk in volgens je eigen idee. Zorgvuldig zoek je de mooiste steigerhouten meubelen bij elkaar tot jouw eigen unieke mix; helemaal jouw smaak! Of je nu je complete huis wilt inrichten met de mooiste steigerhouten meubelen, of je zoekt die paar echt mooie showstoppers. Bij Meubelen van Steigerhout kun je die helemaal op maat, volgens jouw eigen unieke idee laten maken. Wat dacht je van een mooie steigerhouten eettafel of een kledingkast van steigerhout en natuurlijk kun je slapen in een steigerhouten bed!

Een mooie steigerhouten eettafel is een must voor iedereen

Eettafels van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De eettafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie tafel voor u te maken.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een steigerhouten tafel die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen: standaard model tafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, op kolommen, met steigerbuis, met brede koplat, bartafel, vergadertafel, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk hier de collectie eetkamertafels

Een salontafel van steigerhout heb je écht nodig!

Salontafels van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De steigerhouten salontafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie salontafel voor jou te maken.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een salontafel van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je zelf een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Groot en klein, simpel en ingewikkeld, alles kan!  Geen salontafel van steigerhout maar een bijzettafel van steigerhout? Mag ook. Kijk maar wat er onder andere mogelijk is, ze staan er allemaal: simpel uitgevoerde salontafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, met steigerbuis, op wielen, met kleppen, met onderblad, open, dicht, hoog, laag, 3 dezelfde, hocker etc.. in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk hier de collectie salontafels

Waar staan ze niet? Elke ruimte zijn eigen steigerhouten kast!

Kasten van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De steigerhouten kasten op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een kast van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Welke kast?
Kledingkast, TV kast, badkamerkast, boekenkast, hoge kast, lage kast, dressoir, buffetkast, nachtkast, schoenenkast, gangkast, open kast, dicht kast, hangkast, keukenkast, voor de kinderkamer, woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, etc..
Bekijk hier alle kasten

 

En dan nog al die andere steigerhouten meubelen!

En dan nog al die andere meubelen van steigerhout die voor u gemaakt kunnen worden. Ook deze zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De meubels van steigerhout op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een steigerhout meubel dat je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Wat kunt u hier onder andere vinden?
Eigenlijk te veel om op te noemen: kapstokken van steigerhout zowel hangend als staand, steigerhouten spiegels, krukken, lampen van steigerhout, steigerhouten bureaus, steigerhouten bedden, winkelinrichting, steigerhouten wandbord, sidetables van steigerhout, decoratie, woonaccessoires van steigerhout, dienbladen, keukendeuren, lijsten, wandrekken en nog veel meer!

 

Pin It on Pinterest