Je huis is je thuis

Een fijne plek om te zijn!

Je huis is je kasteel, kies voor steigerhout

En dat richt je natuurlijk in volgens je eigen idee.

Zorgvuldig zoek je de mooiste steigerhouten meubelen bij elkaar tot jouw eigen unieke mix; helemaal jouw smaak! Of je nu je complete huis wilt inrichten met de mooiste steigerhouten meubelen, of je zoekt die paar echt mooie showstoppers.

Bij Meubelen van Steigerhout kun je die helemaal op maat, volgens jouw eigen unieke idee laten maken. Wat dacht je van een mooie steigerhouten eettafel, een badkamermeubel of een kledingkast van steigerhout? Natuurlijk kun je slapen in een steigerhouten bed!

Mooie tafel van gebruikte dikke steigerdelen te koop bij meubelen van steigerhout

Snel naarSteigerhout in de woonkamer ,

Snel naar: Steigerhout in de badkamer,

Snel naar: Steigerhout in de slaapkamer,

Snel naar Steigerhout in de hal en

Snel naar: Kinderkamer meubelen

Industiele bartafel steigerhout

Een mooie steigerhouten eettafel is een must voor iedereen

Eettafels van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De eettafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie tafel voor u te maken.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een steigerhouten tafel die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen, op de site staan heel veel verschillende modellen en kleuren. Maar…… niets is standaard! Alles wordt helemaal op maat gemaakt, zo ook alle tafels. Staat jouw model er niet tussen, of zoek je net wat anders? Geen probleem. Neem gewoon even contact op. Er kan nog veel meer dan hier te zien is!
Bekijk hier de collectie eetkamertafels

Steigerhout in de badkamer

Kan dat wel, Jeannette, een steigerhouten meubel in de badkamer? Dat wordt toch vochtig. Gaat het dan niet werken?

Het antwoord dat ik dan meestal geef is dat het prima in de badkamer kan. Het steigerhout kan prima tegen vocht en het zal ongetwijfeld werken, maar niet zodanig dat je het kunt zien, dat je er last van hebt, of dat het meubel er niet tegen zou kunnen of onbruikbaar zou zijn. Ga maar na, we zetten de steigerhouten banken en tafels toch ook buiten! En daar worden de meubelen pas echt nat. Dus JA, steigerhout kan prima in de badkamer, geen enkel probleem! Het is wel aan te raden om in ieder geval het blad van het badmeubel te behandelen met een beschermende coating. Deze is er in een dekkende of transparante kleur, maar is er ook kleurloos.

Op de site staan heel veel verschillende modellen en kleuren. Maar…… niets is standaard! Alles wordt helemaal op maat gemaakt, zo ook alle tafels. Staat jouw model er niet tussen, of zoek je net wat anders? Geen probleem. Neem gewoon even contact op. Er kan nog veel meer dan hier te zien is!
Bekijk hier de collectie badkamermeubelen

Steigerhouten badmeubel met laden en handdoekenvak
Bed van steigerhout met verhoogd hoofdeinde bekleed met leer

Slapen in een steigerhouten bed!

Wie wil dat nou niet! Een mooi houten bed geeft echt een heel warm en knus gevoel. Hout is war en sfeervol en de natuurlijke uitstraling geeft meteen rust!
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een kast van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Welk bed?
Wat vind je belangrijk voor een bed? Wil je misschien een ombouw voor de boxspring of wil je juist veel op kunnen ruimen? Het kan allemaal! Voor alle matrasmaten die je maar kunt bedenken.
Bekijk hier alle bedden

 

Steigerhout kast voor de woonkamer

Waar staan ze niet? Elke ruimte zijn eigen steigerhouten kast!

Kasten van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De steigerhouten kasten op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een kast van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Welke kast?
Kledingkast, TV kast, badkamerkast, boekenkast, hoge kast, lage kast, dressoir, buffetkast, nachtkast, schoenenkast, gangkast, open kast, dicht kast, hangkast, keukenkast, voor de kinderkamer, woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, etc..
Bekijk hier alle kasten

 

Een salontafel van steigerhout heb je écht nodig!

Salontafels van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De steigerhouten salontafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie salontafel voor jou te maken.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een salontafel van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je zelf een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Groot en klein, simpel en ingewikkeld, alles kan! Geen salontafel van steigerhout maar een bijzettafel van steigerhout? Mag ook. Kijk maar wat er onder andere mogelijk is, ze staan er allemaal: simpel uitgevoerde salontafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, met steigerbuis, op wielen, met kleppen, met onderblad, open, dicht, hoog, laag, 3 dezelfde, hocker etc.. in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk hier de collectie salontafels

Steigerhouten salontafel op grote wielen, model design
Kapstok wand met schoenenkast steigerhout
Lijst van steigerhout voor spiegel

En dan nog al die andere steigerhouten meubelen!

En dan nog al die andere meubelen van steigerhout die voor jou gemaakt kunnen worden. Ook deze zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De meubels van steigerhout op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een steigerhout meubel dat je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee voor een steigerhouten meubel? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Wat kunt u hier onder andere vinden?
Eigenlijk te veel om op te noemen: kapstokken van steigerhout zowel hangend als staand, steigerhouten spiegels, krukken, lampen van steigerhout, steigerhouten bureaus, steigerhouten bedden, winkelinrichting, steigerhouten wandbord, sidetables van steigerhout, decoratie, woonaccessoires van steigerhout, dienbladen, keukendeuren, lijsten, wandrekken en nog veel meer!