Steigerhout voor kinderen

Stel je voor, je mag zelf kiezen hoe je steigerhouten kinderkamer……

eruit mag zien…

Echt hele gave kindermeubelen van steigerhout, hoe stoer is dat!
Mooi en kwalitatief goed gemaakt, zonder splinters, zoals alleen Jeannette van Heeckeren uit het Gooi ze kan maken. Voor jaren (speel)plezier!

Als ik jou was, zou ik mijn ouders vragen om deze uber coole Steigerhouten kindermeubelen voor op je kamer!

 

Kindermeubelen steigerhout
Steigerhout bedbank met brede planken

Mooie steigerhouten kinderbedden voor een scherpe prijs

 

Een mooi steigerhouten bed, modellen genoeg!

 

Wil je je kind laten slapen in een mooi bed van steigerhout en wil je daar niet te veel voor betalen? Wij zijn gespecialiseerd in stoere en veilige kindermeubelen. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! Juniorbed, tienerbed, bedbank, kajuitbed of hoogslaper. 

Voor elke kinderkamer en voor elke smaak een mooi stoer en stevig kinderbed van steigerhout. Bekijk ze allemaal!

Een mooi steigerhouten bureau maakt de kinderkamer compleet

 

Om te aan te spelen of om te leren

En dan komt het moment van huiswerk maken. Dat wil je dan toch doen op een mooi betaalbaar kinderbureau van steigerhout. Wij maken stoere en praktische steigerhouten kinderbureaus en zijn o.a. gespecialiseerd in kindermeubelen van steigerhout. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar

Voor de kleintjes en de tieners, voor jongens en meisjesHeb je nog maar een klein beetje huiswerk of is het heel veel ploeteren en leren? Voor elk kind en voor elke smaak is er het juiste kinderbureau. Bekijk alle steigerhouten kinderbureaus!

Kinderbureau steigerhout met slinger
Steigerhout kledingkast in twee kleuren

Een stoere kledingkast van steigerhout mag niet ontbreken

Hoe gaaf is het om ook je kledingkast van steigerhout in de kamer te hebben? Een nieuwe manier van maken zorgt ervoor dat de deuren altijd goed sluiten! Wij maken stoere en praktische steigerhouten kledingkasten en zijn o.a. gespecialiseerd in kindermeubelen van steigerhout. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! 

Voor de kleintjes en de tieners, voor jongens en meisjes! Voor elk kind en voor elke smaak is er een mooie steigerhouten kledingkast. En als het even kan, kun je ze ook als speelgoed gebruiken! Bekijk ze allemaal.

En dan is er nog meer steigerhout voor de kleintjes!

Neem bijvoorbeeld een stoere steigerhouten kist om al je speelgoed in op te ruimen, of een steigerhouten nachtkastje voor een lampje en je lievelingsboek, of een klepbank van steigerhout of een bureaustoel. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar

Staat jouw meubelen er nou toch niet tussen? Geen paniek! Alle meubelen worden voor elke klant speciaal op maat gemaakt. Of het nu een standaard meubel is of niet!

Een speeltafel, een stoeltje en gekleurde krukjesHet moet niet gekker worden maar dan zijn er nog meer meubelen van steigerhout voor de kinderkamer! Bekijk ze allemaal!

Kinderdagverblijf meubelen steigerhout

Pin It on Pinterest