Lekker lang tafelen

Maak de woonkamer sfeervol en gezellig
 

Je huis is je thuis

Een echte steigerhouten opruimer, de klepbank

Een steigerhouten bank voor aan de tafel brengt een enorm gezellige sfeer in huis. Hoe handig is het als je er dan ook nog heel veel in op kunt ruimen!

Ben je op zoek naar een klepbank maar staat jouw model er niet tussen? Neem dan even contact op of kom langs in de showroom. Wil je de prijs weten van de steigerhouten klepbank op de foto in jouw formaat, gebruik dan de oranje knop en vraag de prijs aan via de mail.

Een steigerhouten eettafel speelt vaak een belangrijke rol

Eettafels van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De steigerhouten eettafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten op maat gemaakt. Voor elk budget is een mooie steigerhouten tafel te maken. Het is de plaats waar we samenzijn, huiswerk maken, en met vrienden gezellig dineren. De eettafel is er voor verbinding met elkaar
De keuze is dan ook enorm! Zie je een tafel van steigerhout die bij je past en waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop, stuur een email, pak de telefoon of of kom langs in de showroom. Dat kan ook als je op zoek bent naar iets anders.

Een steigerhouten borrelplank, maar dan anders

De borrelplank kennen we al een tijdje en hoe gaaf is het om deze plank helemaal mooi te maken en dan op tafel neer te zetten om er vervolgens lekker van te genieten. De borrelpank van steigerhout is nu ook in de collectie. Breder dan een steigerdeel en in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Helemaal vlak, van nieuw steigerhout, vintage of shou sugi ban gebrand steigerhout, met of zonder boomstameffect en afgewerkt met een natuurlijke (eetbare) olie.

Wie vraag jij op de borrel?

Lekker filmpje kijken?

Mooie steigerhouten Tv-meubelen, allemaal op maat voor mijn klanten gemaakt. Er is een grote diversiteit in afmetingen, uitvoeringen en kleuren. Je kunt kiezen voor open vakken, laden en deuren. Een Tv-meubel kan zowel staand als zwevend worden gemaakt. Het is maar net wat je mooi vindt.

Zie je een Tv-meubel van steigerhout die je bevalt en waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop, stuur een email, pak de telefoon of of kom langs in de showroom. dat kan natuurlijk ook als je op zoek bent naar  iets anders.

Een mooie kast in de woonkamer

Een steigerhouten kast voor in de woonkamer om lekker al je mooie spullen in op te ruimen. Misschien wil je het wel laten zien en maak je open vakken of juist deurtjes met glas. Een kast in de woonkamer is natuurlijk wel een blikvanger. Daarom is het combineren van uitstraling en functie belangrijk!

Ben je op zoek naar een kast van steigerhout maar staat jouw model er niet tussen? Neem dan even contact op of kom langs in de showroom. Wil je een offerte? Dat kan natuurlijk! Stuur een mailtje, bel even of kom langs. Samen ontwerpen we jouw ideale kast voor de woonkamer.

Een salontafel heb je echt nodig!

Salontafels zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De salontafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie salontafel speciaal voor jou te maken.

Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een salontafel die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.
Groot en klein, simpel en ingewikkeld, alles kan! Geen salontafel maar een bijzettafel? Mag ook. Kijk maar wat er onder andere mogelijk is: simpel uitgevoerd, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, met steigerbuis, op wielen, met kleppen, met onderblad, open, dicht, hoog, laag, 3 dezelfde, hocker, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!

Populaire producten

Eettafel met stalen poot

Kast voor de woonkamer

Salontafel met grote lade