Halkast, schoenenkast, kapstok

Dikkertje dap zat op de trap

Schoenenkast van steigerhout

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. We hebben met elkaar heel wat paar schoenen en dat maakt het al snel rommelig. Hoe fijn is het om de schoenen gewoon keurig op te ruimen. Dat kan in een aparte kast of in een gecombineerde halkast Daar alle meubelen op maat worden gemaakt, kun je zelf aangeven hoe je jouw schoenen wilt organiseren.

Maatwerk steigerhout

Ben je op zoek naar een heel specifiek model of heb je heel specifieke wensen. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik maak namelijk al mijn meubelen op maat naar de wens van de klant. Ik zit niet vast aan standaard modellen of maten. In mijn werkplaats is een grote stapel met steigerdelen en machines. Gecombineerd met jouw wensen, mijn input en mijn handen, maak ik jouw meubel!

Laat je vast inspireren door de kasten die al gemaakt zijn.Schoenenkasten  

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…..

Je kijkt er elke dag in, en misschien wel meerdere keren per dag en jij niet alleen, maar iedereen in huis, kijkt in de hal in de spiegel. Dan is het wel zo leuk om te kijken in een mooie spiegel! Dan zie je er zelf ook al veel mooier uit.
Het leuke van maatwerk is dat ook een spiegel op maat kan worden gemaakt. De spiegel in de versteklijst van steigerhout kan dus op elke gewenste lengte worden gemaakt.
Wil je de prijs weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop, stuur een email, pak de telefoon of of kom langs in de showroom.

Spiegels

Upgrade de hal!

De hal is de eerste plek waar je gasten ontvangt en de eerste plek in huis waar je lekker weer binnen bent. Hoe fijn is het dan als daar meteen een mooie halkast van steigerhout staat? Een kast waar je alle buitenspullen netjes in op kunt ruimen. En hoe blij word je er dan van als dat ook nog eens in een prachtig meubel is????

Wil jij ook een zo’n prachtige halkast of gecombineerde kapstok? En heb je zelf al een idee hoe deze eruit zou moeten zien? Neem dan even contact op of kom langs. Je kunt uiteraard een model uit de reeds gemaakte kapstokken of halkasten bekijken. Iets anders of een aanpassing is ook mogelijk. In ieder geval kan ik altijd een vrijblijvende prijsopgave voor je maken.

Halkasten

Populaire producten

 

Kapstok met kist

Kapstok met kist

 

Zwevende kapstok

Steigerhouten kapstok garderobekast zwevend1

 

Schoenenkast

Steigerhouten schoenenkast met 5 vakken en deuren 1