Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. In deze bizarre coronatijd wordt van veel mensen gevraagd om thuis te werken. Waarschijnlijk duurt dat nog wel even en zal het niet meer worden zoals eerst. Thuiswerken zal blijven. Dan is dat niet fijn aan de keukentafel. Je hebt een echt werkplek nodig!  Met een mooi steigerhouten bureau wordt een werkplek wel heel fijn, toch?

Steigerhout in op kantoor doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten bureau te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je van 9 november tot en met 30 november de behandeling van het blad van het bureau met een beschermende coating helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de bureaus die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi bureau (instelbaar, verstelbaar, elektrisch, zit/sta of helemaal van steigerhout, met steigerbuis, noem maar op) van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor een overzicht van de bureaus

Deze aanbieding is geldig van 9-11 t/m 30-11 2020.
Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

GRATIS borrelplank bij aankoop van een eettafel!

Wie wil er nou niet de hapjes een beetje leuk presenteren op de borreltafel? Dat het er gewoon net even wat leuker uitziet dan wanneer je het gewoon op tafel zet? natuurlijk, dat wil iedereen toch! En met deze tapasplank kun je de blits maken. Niet alleen op de tafel maar ook lekker op de bank tijdens de borrel. De steigerhouten tapasplank kun je zowel binnen als buiten gebruiken en het hele jaar door.

Met stoere leren handgrepen, zoals deze heb je die nog nooit gezien!

Van 9-11 t/m 30-11 krijg je bij aankoop van een tuintafel deze supergave tapasplank helemaal GRATIS!

Klik hier voor alle tafels

Deze korting geldt voor alle eettafels en tuintafels, met uitzondering van de B-Smart serie.
Minimaal bestedingsbedrag voor de tafel is 300 euro.

Pin It on Pinterest