Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 30 september 2018 de behandeling van het blad van het badmeubel helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

 

20% Korting op een spiegel!

Met alleen het badkamermeubel is de badkamer niet compleet. Hoe gaaf is het dan dat je behalve het badmeubel van steigerhout ook de spiegel kan laten maken in een lijst van steigerhout. Dan heb je een hele mooie complete set!

Tot en met eind september krijg je 20% KORTING op een bij het badkamermeubel passende spiegel!

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Hoe gaaf is het dan als je er ook een mooie spiegel bij laat maken in een lijst van steigerhout. Ja, want ook dat is mogelijk en wel op elk gewenst formaat.

Klik hier voor een volledig overzicht van de badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

GRATIS nachtkastje!

Tot en met 30 september 2018 krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout een nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Acties en aanbiedingen

Alle meubelen worden door mijzelf, en ik ben een vrouw en dat is uniek, in mijn atelier op maat gemaakt! Altijd naar de wensen en specificaties van de klant. Met oog voor detail en afwerking.
Ook zijn er elke maand hele mooie acties. Bekijk ze hierboven!

(Er is ook een collectie B-smart meubelen. Nog steeds maatwerk, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht). Het betreft dan het overzicht op deze website.

Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest