Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS nachtkastje bij aankoop van een kinderbed!

Tot en met 19 november 2017 krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout een nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 19 november 2017.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Eettafel van steigerhout van 269 voor 200 euro!!

De dagen worden korter en we zitten veel meer binnen. En binnen is het heel gezellig. En voor een lekkere warme sfeer wil je natuurlijk hout in huis, steigerhout zelfs!
Wat denk je dan van deze schitterend mooie steigerhouten eettafel? Deze is nu wel heel mooi geprijsd. Gezellig straks met de kerst met de hele familie aan een hele mooie grote eettafel van steigerhout.

Je kunt nog even nadenken maar na 19 november kost deze Bsmart eettafel weer 269 euro!

Afmeting: 200x100 cm

Klik hier voor alle eettafels van steigerhout

Deze aanbieding is geldig tot en met 19 november 2017.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties.Deze korting geldt alleen voor de Bsmart eettafel.

 

GRATIS bureaustoel bij aankoop van een kinderbureau!

Tot en met 19 november 2017 krijg je bij aankoop van een kinderbureau van steigerhout bureaustoel, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een kinderbureau gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbureaus

Deze aanbieding is geldig tot en met 19 november 2017.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbureaus, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Acties en aanbiedingen

Alle meubelen worden door mijzelf, en ik ben een vrouw en dat is uniek, in mijn atelier op maat gemaakt! Altijd naar de wensen en specificaties van de klant. Met oog voor detail en afwerking.
Ook zijn er elke maand hele mooie acties. Bekijk ze hierboven!

(Er is ook een collectie B-smart meubelen. Nog steeds maatwerk, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht). Het betreft dan het overzicht op deze website.

Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest