Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 30 september 2020 de behandeling van het blad van het badmeubel met een beschermende coating helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

 

15% KORTING op een steigerhouten kledingkast!

Tot en met 30 september 2020 krijg je 15% KORTING op een kledingkast bij aankoop van een kinderbed!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen! Vaak wordt een kledingkast gekocht in combinatie met een kinderbed. Dat is omdat je dan een mooie eenheid in de kinderkamer kunt maken. Deze aanbieding is dan heel mooi omdat je nu bij aankoop van deze 2 meubelen een mooie korting kunt krijgen!

Klik hier voor het volledige overzicht kledingkasten

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met  30 september 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

GRATIS lattenbodem bij een steigerhouten kinderbed!

Sla nu je slag. Bij aankoop van een kinderbed van steigerhout, krijg je tot en met 30 september 2020 een GRATIS lattenbodem van steigerhout! Er zijn veel modellen van steigerhouten kinderbedden waaruit je kunt kiezen en laat je een heel ander model maken omdat dat nu eenmaal beter bij jou past, dan krijg je ook daar ook het gratis lattenbodem bij!

Dus niet alleen op de modellen die je op de website ziet heb je nu voordeel maar ook op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

 

Pin It on Pinterest