Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

GRATIS hocker bij aankoop van een loungebank!

De lente is volop aan de gang, gelukkig, en hoe fijn is het dan om lekker te loungen en te chillen op een steigerhouten loungebank. Daarvoor zijn al heel veel modellen op deze site te vinden. Natuurlijk wil je daar dan een stoere hocker bij! En nu is dat dan wel een heel handig moment want………..

In de maand JULI 2021 KRIJG JE EEN HOCKER  (60×60 cm) ER GRATIS* BIJ!  Wees nou slim en bestel een mooie loungebank en krijg die mooie hocker helemaal cadeau!

Klik hier voor het volledige overzicht loungebanken

Deze korting geldt voor alle loungebanken met uitzondering van de B-Smart meubelen.
*Het minimale bestedingsbedrag bij deze actie is 800 euro (excl.kussens)

GRATIS borrelplank!

Wie wil er nou niet de hapjes een beetje leuk presenteren op de borreltafel? Dat het er gewoon net even wat leuker uitziet dan wanneer je het gewoon op tafel zet? natuurlijk, dat wil iedereen toch! En met deze tapasplank kun je de blits maken. Niet alleen op de tafel maar ook lekker op de bank tijdens de borrel. De steigerhouten tapasplank kun je zowel binnen als buiten gebruiken en het hele jaar door.

Met stoere leren handgrepen, zoals deze heb je die nog nooit gezien!

In juli 2021 krijg je bij aankoop van een (tuin)tafel deze supergave tapasplank helemaal GRATIS!

Klik hier voor alle tafels

Deze actie is gelding in juli 2021
Deze actie geldt voor alle eettafels en tuintafels.
Minimaal bestedingsbedrag voor de tafel is 350 euro.

Acties en aanbiedingen

Elke maand heeft Meubelen van Steigerhout hele mooie acties. De acties staan op deze pagina.

BSmart steigerhout

Ken je de Bsmart meubelen al? Dat is ook maatwerk steigerhout, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht. Het betreft dan het overzicht op deze website.
Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE rubriek. Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest