Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

20% Korting op een bijpassende spiegel van steigerhout

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn om te doen. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele straat. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Hoe gaaf is het dan als je er ook een mooie spiegel bij laat maken in een lijst van steigerhout. Ja, want ook dat is mogelijk en wel op elk gewenst formaat.

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor een volledig overzicht van de badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig van 21 augustus tot en met 3 september 2017.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

GRATIS bureaustoel bij aankoop van een kinderbureau!

Tot en met 20 augustus 2017 krijg je bij aankoop van een kinderbureau van steigerhout bureaustoel, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een kinderbureau gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbureaus

Deze aanbieding is geldig tot en met 3 september 2017.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbureaus, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

20% KORTING op een bijpassende picknickbank!

Tot en met 20 augustus kun je je favoriete tafel laten maken en wil je daar dan een mooie picknickbank bij laten maken, dan krijg je daar 20% KORTING op!

Klik hier voor het volledige overzicht eettafels

Deze aanbieding is geldig tot en met 3 september 2017.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle eettafels en tuintafels, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! Echter bij deze actie geldt de korting ook bij 2 picknickbanken.

Acties en aanbiedingen

Alle meubelen worden door mijzelf, en ik ben een vrouw en dat is uniek, in mijn atelier op maat gemaakt! Altijd naar de wensen en specificaties van de klant. Met oog voor detail en afwerking.
Ook zijn er elke maand hele mooie acties. Bekijk ze hierboven!

(Er is ook een collectie B-smart meubelen. Nog steeds maatwerk, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht). Het betreft dan het overzicht op deze website.

Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest