Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling steigerhouten badmeubel!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn om te doen. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele straat. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 31 mei 2018 de behandeling van het blad van het badmeubel helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

 

10% KORTING op een bijpassende kussenset!

Sla nu je slag. Je wilde die bank voor in de tuin eigenlijk vorig jaar al kopen, maar je hebt bedacht dat je dat toch dit jaar gaat doen. Hoe fijn is het dan dat je kan profiteren van een mooie aanbieding?????

Bij aankoop van een loungebank of een loungehoekbank kun je een bij deze passende bank 10% KORTING krijgen op de complete kussenset. Deze set wordt op maat gemaakt en je kunt dus zelf voor een mooie kleur kiezen.

Overigens is dat niet alleen voor de modellen banken die je op de website ziet, maar heb je ook voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor een volledig overzicht van de loungebanken

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. U kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

GRATIS nachtkastje bij aankoop van een kinderbed!

Tot en met 31 maart 2018 krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout een nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Acties en aanbiedingen

Alle meubelen worden door mijzelf, en ik ben een vrouw en dat is uniek, in mijn atelier op maat gemaakt! Altijd naar de wensen en specificaties van de klant. Met oog voor detail en afwerking.
Ook zijn er elke maand hele mooie acties. Bekijk ze hierboven!

(Er is ook een collectie B-smart meubelen. Nog steeds maatwerk, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht). Het betreft dan het overzicht op deze website.

Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest