Wil jij ook 2023 lekker uitgeslapen beginnen???

Check dan deze frisse aanbiedingen!
Bed met achterwand en nachtkastjes steigerhout

GRATIS nachtkastje!

In de actieperiode krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout dit nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dus niet alleen op de modellen die je op de website ziet heb je nu voordeel maar ook op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht bedden

* Deze aanbieding is geldig in januari 2023.
*Het minimale orderbedrag is 300 euro..  

Steigerhouten badmeubel zwevend. Met grote lade van steigerhout

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je de behandeling van het blad van het badmeubel met een beschermende coating helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Deze aanbieding is geldig in januari 2023.
 Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

 

GRATIS geheugenmodule!

Sla nu je slag. Nog steeds is het advies om thuis te werken. Thuiswerken zal blijven. Dan is dat niet fijn aan de keukentafel. Je hebt een echte werkplek nodig!  Met een mooi steigerhouten bureau wordt een werkplek wel heel fijn, toch?

Steigerhout op kantoor doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten bureau te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je in de actieperiode de geheugenmodule van het  bureau helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de bureaus die je op de website ziet, maar heb je ook altijd voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi bureau (instelbaar, verstelbaar, elektrisch, zit/sta of helemaal van steigerhout, met steigerbuis, noem maar op) van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor een overzicht van de bureaus

Deze aanbieding is geldig in januari 2023

Acties en aanbiedingen

Elke maand heeft Meubelen van Steigerhout hele mooie acties. De acties staan op deze pagina.

B Smart steigerhout

Ken je de Bsmart meubelen al? Dat is ook maatwerk steigerhout, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht. Het betreft dan het overzicht op deze website.
Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE rubriek. Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!


 

Pin It on Pinterest