Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

Tuintafel van steigerhout van 299 voor 249 euro!!

De dagen worden weer langer en we hebben weer zin om lekker voor vrienden en familie te koken en een gezellige avond te organiseren. Het liefst natuurlijk in de tuin, want dat is toch wel heel gezellig! En voor een natuurlijke warme sfeer wil je natuurlijk hout in de tuin, steigerhout zelfs!

Wat denk je dan van deze schitterend mooie steigerhouten tuintafel in het formaat 200x100 cm? Deze is nu wel heel mooi geprijsd. Gezellig straks met de hele familie of met een gezellige groep vrienden heerlijk in de tuin genieten aan een mooie tuintafel van steigerhout.

Je kunt nog even nadenken maar na 31 mei 2019 kost deze Bsmart tuintafel gewoon weer 299 euro!

Afmeting: 200x100 cm

Klik hier voor alle tuitafels

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2019.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties.Deze korting geldt alleen voor de Bsmart tuintafel.

 

GRATIS nachtkastje!

Tot en met 31 mei 2019 krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout een nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2019.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Pin It on Pinterest