Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 30 april 2019 de behandeling van het blad met NANO coating van het badmeubel helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2019.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

 

We gaan weer naar school!

Huiswerk maken op een steigerhouten bureau!

GRATIS bureaustoel bij aankoop van een kinderbureau!

Tot en met 30 september 2019 krijg je bij aankoop van een kinderbureau van steigerhout deze bureaustoel, helemaal GRATIS!

Naar de middelbare school, tijd voor serieus huiswerk!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbureaus

Deze aanbieding is geldig van  t/m 30 september 2019.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd.
Je kunt een leuze maken uit één van de acties.
Deze korting geldt voor alle kinderbureaus, met uitzondering van de B-Smart serie.
Minimale orderbedrag is 300 euro! 

GRATIS nachtkastje bij aankoop van een kinderbed!

Tot en met 30 september 2019 krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout een nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 november 2019.
Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. 
Wanneer je het nachtkastje online wilt bestellen, dan kan dat op de Bsmart website via deze link

Acties en aanbiedingen

Elke maand heeft Meubelen van Steigerhout hele mooie acties. De acties staan op deze pagina.

BSmart steigerhout

Ken je de Bsmart meubelen al? Dat is ook maatwerk steigerhout, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht. Het betreft dan het overzicht op deze website.
Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE rubriek. Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest