Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 29 februari 2020 de behandeling van het blad van het badmeubel met een beschermende coating helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 29 februari 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

 

GRATIS rode bureaustoel bij dit kinderbureau!

Het is echt waar!!!!

Dit steigerhouten bureau kan voor de snelle beslisser worden gekocht MET GRATIS bureaustoel. Het bureau kan uiteraard ook zonder bureaustoel worden gekocht, echter moet het dan nog gemaakt worden. Van deze actie heb ik maar één bureau op voorraad staan en daar krijg je deze stoere RODE bureaustoel GRATIS bij!

Met deze mooie aanbieding krijg je gewoon zin om huiswerk te maken!

Klik hier voor het bestellen van dit bureau

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

15% KORTING op een steigerhouten kledingkast!

Tot en met 29 februari 2020 krijg je 15% KORTING op een kledingkast bij aankoop van een kinderbed!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen! Vaak wordt een kledingkast gekocht in combinatie met een kinderbed. Dat is omdat je dan een mooie eenheid in de kinderkamer kunt maken. Deze aanbieding is dan heel mooi omdat je nu bij aankoop van deze 2 meubelen een mooie korting kunt krijgen!

Klik hier voor het volledige overzicht kledingkasten

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met  29 februari 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Pin It on Pinterest