Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

GRATIS hocker dikke steigerdelen bij aankoop van een loungebank!

De zomer is begonnen! Iedereen wil dan weer lekker naar buiten. Chillen, loungen, eten, borrelen, barbecueën, koffie drinken, het hoort allemaal bij de zomer!  Hoe fijn is het dan om lekker te loungen en te chillen op een steigerhouten loungebank. Daarvoor zijn  heel veel modellen op deze site te vinden. Misschien wil je bij de loungebank of de hoekbank wel een stoere hocker!

Bestel je loungebank dan in de maand juli want………..

TOT EN MET EIND JULI KRIJG JE DEZE HOCKER* ER GRATIS BIJ!

Wees nou slim en bestel een mooie loungebank en krijg die mooie hocker helemaal kado!

Klik hier voor het volledige overzicht loungebanken

  • *Deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli 2018.
    Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties.Deze korting geldt voor alle loungebanken met uitzondering van de B-Smart meubelen.
  • *Deze steigerplanken zijn beperkt beschikbaar en bij deze actie geldt: OP=OP! De GRATIS hocker krijg je bij de loungebank zolang de voorraad strekt.
  • *Het minimale bestedingsbedrag bij deze actie is 400 euro.
  • *Tegen een vergoeding kan deze hocker uitgevoerd worden in dikke vintage steigerplanken en met wielen.

GRATIS bureaustoel bij aankoop van een kinderbureau!

Tot en met 31 juli 2018 krijg je bij aankoop van een kinderbureau van steigerhout deze bureaustoel, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een kinderbureau gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbureaus

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbureaus, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Acties en aanbiedingen

Alle meubelen worden door mijzelf, en ik ben een vrouw en dat is uniek, in mijn atelier op maat gemaakt! Altijd naar de wensen en specificaties van de klant. Met oog voor detail en afwerking.
Ook zijn er elke maand hele mooie acties. Bekijk ze hierboven!

(Er is ook een collectie B-smart meubelen. Nog steeds maatwerk, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht). Het betreft dan het overzicht op deze website.

Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest