Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen
Tuinmeubelen
Loungetafel hocker steigerhout op poten

GRATIS hocker bij aankoop van een loungebank!

De lente komt eraan! Hoe fijn is het dan om lekker te loungen en te chillen op een steigerhouten loungebank. Daarvoor zijn al heel veel modellen op deze site te vinden. Natuurlijk wil je daar dan een stoere hocker bij! En nu is dat dan wel een heel handig moment want………..

In juni  2023 krijg je een  HOCKER  (60×60 cm) er GRATIS* bij!  Wees nou slim en bestel een mooie loungebank en krijg die mooie hocker helemaal cadeau!

Loungebanken Hoekbanken

*Het minimale bestedingsbedrag bij deze actie is 800 euro (excl.kussens)
*Niet van toepassing op de Bsmart meubelen

GRATIS borrelplank bij aankoop van een tafel!!

Heel langzaam wordt het weer lente, en daar hebben we wel zin in! Lekker naar buiten en genieten van het zonnetje. Gezellig borrelen met vrienden en familie. Hoe leuk is het dan om de hapjes te presenteren op een mooie steigerhouten borrelplank???

Eettafels        Tuinsets      Tuintafels  

Deze aanbieding is geldig in juni 2023.
Deze korting is alleen van toepassing bij een minimaal bestedingsbedrag van 300 euro.
De borrelplank heeft een waarde van 45 euro.

 

GRATIS geheugenmodule!

Sla nu je slag. Nog steeds is het advies om thuis te werken. Thuiswerken zal blijven. Dan is dat niet fijn aan de keukentafel. Je hebt een echte werkplek nodig!  Met een mooi steigerhouten bureau wordt een werkplek wel heel fijn, toch?

Steigerhout op kantoor doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten bureau te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je in de actieperiode de geheugenmodule van het  bureau helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de bureaus die je op de website ziet, maar heb je ook altijd voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi bureau (instelbaar, verstelbaar, elektrisch, zit/sta of helemaal van steigerhout, met steigerbuis, noem maar op) van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Bureaus van steigerhout

Deze aanbieding is geldig in april 2023

 

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE . Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!

 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale B-Smart meubelen  Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout!

Een typisch gevalletje win-win!