Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS NANO coating!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 30 november 2019 een halve liter speciaal door Meubelen van Steigerhout ontwikkelde NANO coating, bij aankoop van een badkamermeubel helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 november 2019.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

 

GRATIS rode bureaustoel bij dit kinderbureau!

Het is echt waar!!!!

Dit steigerhouten bureau kan voor de snelle beslisser worden gekocht MET GRATIS bureaustoel. Het bureau kan uiteraard ook zonder bureaustoel worden gekocht, echter moet het dan nog gemaakt worden. Van deze actie heb ik maar één bureau op voorraad staan en daar krijg je deze stoere RODE bureaustoel GRATIS bij!

Met deze mooie aanbieding krijg je gewoon zin om huiswerk te maken!

Klik hier voor het bestellen van dit bureau

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest