Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

GRATIS hocker van steigerbalken bij aankoop van een loungebank!

De lente staat op het punt te beginnen! Hoe fijn is het dan om lekker te loungen en te chillen op een steigerhouten loungebank. Daarvoor zijn al heel veel modellen op deze site te vinden. Natuurlijk wil je daar dan een stoere hocker bij! En nu is dat dan wel een heel handig moment want………..

In de maand MAART krijg je deze stoere HOCKER (excl. wielen) ER GRATIS BIJ!

Wees nou slim en bestel een mooie loungebank en krijg die mooie hocker helemaal kado!

Klik hier voor het volledige overzicht loungebanken

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties.Deze korting geldt voor alle loungebanken met uitzondering van de B-Smart meubelen.

Deze steigerbalken zijn beperkt beschikbaar en bij deze actie geldt: OP=OP! De GRATIS hocker krijg je bij de loungebank zolang de voorraad strekt.

Het minimale bestedingsbedrag bij deze actie is 400 euro.

GRATIS nachtkastje!

Tot en met 31 maart 2020 krijg je bij aankoop van een kinderbed van steigerhout een nachtkastje, ook van steigerhout, helemaal GRATIS!

Dat is wel een hele mooie aanbieding als je toch een bed gaat kopen!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2020.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Deze korting geldt voor alle kinderbedden, met uitzondering van de B-Smart serie. Ook kun je maar profiteren met maximaal één meubel, dus voor alle aanbiedingen geldt één meubel per klant! 

Pin It on Pinterest