Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 31 maart 2019 de behandeling van het blad met NANO coating van het badmeubel helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2019.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties. Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

 

GRATIS hocker van steigerbalken bij aankoop van een loungebank!

De lente probeert langzaam op gang te komen en hoe fijn is het dan om lekker te loungen en te chillen op een steigerhouten loungebank. Daarvoor zijn al heel veel modellen op deze site te vinden. Natuurlijk wil je daar dan een stoere hocker bij! En nu is dat dan wel een heel handig moment want………..

TOT EN MET EIND MAART KRIJG JE DEZE HOCKER (excl. wielen) ER GRATIS BIJ!

Wees nou slim en bestel een mooie loungebank en krijg die mooie hocker helemaal kado!

Klik hier voor het volledige overzicht loungebanken

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 maart 2018.
Lopende acties kunnen niet worden gecombineerd. Je kunt een leuze maken uit één van de acties.Deze korting geldt voor alle loungebanken met uitzondering van de B-Smart meubelen.

Deze steigerbalken zijn beperkt beschikbaar en bij deze actie geldt: OP=OP! De GRATIS hocker krijg je bij de loungebank zolang de voorraad strekt.

Het minimale bestedingsbedrag bij deze actie is 400 euro.

Pin It on Pinterest