Wil jij ook de dag lekker uitgeslapen beginnen???

Check dan deze frisse aanbiedingen!

ACTIE: GRATIS geheugenmodule!

Sla nu je slag. Nog steeds is het advies om thuis te werken. Thuiswerken zal blijven. Dan is dat niet fijn aan de keukentafel. Je hebt een echte werkplek nodig!  Met een mooi steigerhouten bureau wordt een werkplek wel heel fijn, toch?

Steigerhout op kantoor doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten bureau te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je in de actieperiode de geheugenmodule van het  bureau helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de bureaus die je op de website ziet, maar heb je ook altijd voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi bureau (instelbaar, verstelbaar, elektrisch, zit/sta of helemaal van steigerhout, met steigerbuis, noem maar op) van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Bureaus van steigerhout

Deze aanbieding is geldig in september 2023

GRATIS borrelplank bij aankoop van een tafel!!

Het is weer (bijna) heerlijk zomerweer, en daar zijn we wel aan toe!! Lekker naar buiten en genieten van het zonnetje. Gezellig borrelen met vrienden en familie. Hoe leuk is het dan om de hapjes te presenteren op een mooie steigerhouten borrelplank???

Eettafels        Tuinsets      Tuintafels  

Deze aanbieding is geldig in september 2023.
Deze korting is alleen van toepassing bij een minimaal bestedingsbedrag van 300 euro.
De borrelplank heeft een waarde van 45 euro.

 

Vette korting op een loungebank!!

Speciaal voor de ‘na-vakantie’ is er de prachtige aanbieding voor een mooie steigerhouten loungebank. Met dit mooie weer wil je toch lekker genieten, of niet?

Deze aanbieding is geldig in de maand september van 2023. Dat betekent dat je deze bank deze maand kunt bestellen om deze MEGA korting te krijgen.

Slechts in een paar afmetingen te bestellen en aanpassingen voor maatwerk zijn niet mogelijk. Alleen in de optie van NIEUW steigerhout. Maar dat is na 1 jaar al helemaal vergrijsd, dus geen probleem, toch?

Deze aanbieding is geldig in september 2023

 

 

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE . Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!

 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale B-Smart meubelen  Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout!

Een typisch gevalletje win-win!