Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. De badkamer wordt binnenkort helemaal veranderd en dat is heel fijn. Met een mooi steigerhouten badkamermeubel wordt de badkamer echt de mooiste van de hele wereld. Ja toch?

Steigerhout in de badkamer doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten badmeubel te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je tot en met 31 oktober 2021 de behandeling van het blad van het badmeubel met een beschermende coating helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de modellen badkamermeubelen die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor alle badkamermeubelen

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2021.
 Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

 

GRATIS dierenklok bij aankoop van een kinderbureau!

Tot en met 31 oktober 2021 krijg je bij aankoop van een kinderbureau van steigerhout deze superleuke dierenklok helemaal GRATIS!

Met deze mooie aanbieding krijg je gewoon zin om huiswerk te maken!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbureaus

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2021.
Deze korting geldt voor alle kinderbureaus!

GRATIS borrelplank!

Wie wil er nou niet de hapjes een beetje leuk presenteren op de borreltafel? Dat het er gewoon net even wat leuker uitziet dan wanneer je het gewoon op tafel zet? natuurlijk, dat wil iedereen toch! En met deze tapasplank kun je de blits maken. Niet alleen op de tafel maar ook lekker op de bank tijdens de borrel. De steigerhouten tapasplank kun je zowel binnen als buiten gebruiken en het hele jaar door.

Met stoere leren handgrepen, zoals deze heb je die nog nooit gezien!

In oktober 2021 krijg je bij aankoop van een (tuin)tafel deze supergave tapasplank helemaal GRATIS!

Klik hier voor alle tafels

Deze actie is gelding in oktober 2021
Deze actie geldt voor alle eettafels en tuintafels.
Minimaal bestedingsbedrag voor de tafel is 350 euro.

Acties en aanbiedingen

Elke maand heeft Meubelen van Steigerhout hele mooie acties. De acties staan op deze pagina.

BSmart steigerhout

Ken je de Bsmart meubelen al? Dat is ook maatwerk steigerhout, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht. Het betreft dan het overzicht op deze website.
Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE rubriek. Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!


 

Pin It on Pinterest