Altijd mooie aanbiedingen

Afgestemd op het seizoen

GRATIS hocker bij aankoop van een loungebank!

De lente is volop aan de gang, gelukkig, en hoe fijn is het dan om lekker te loungen en te chillen op een steigerhouten loungebank. Daarvoor zijn al heel veel modellen op deze site te vinden. Natuurlijk wil je daar dan een stoere hocker bij! En nu is dat dan wel een heel handig moment want………..

In de maand JUNI 2022 KRIJG JE EEN HOCKER  (60×60 cm) ER GRATIS* BIJ!  Wees nou slim en bestel een mooie loungebank en krijg die mooie hocker helemaal cadeau!

Klik hier voor het volledige overzicht loungebanken

*Het minimale bestedingsbedrag bij deze actie is 800 euro (excl.kussens)

Bank op maat steigerhout douglas
Loungetafel hocker steigerhout op poten
industriele U poot staal zwart tuintafel

GRATIS tapasplank bij aankoop van een tuintafel!!

Heel langzaam wordt het weer lente, en daar hebben we wel zin in! Lekker naar buiten en genieten van het zonnetje. Gezellig borrelen met vrienden en familie. Hoe leuk is het dan om de hapjes te presenteren op een mooie steigerhouten tapas plank???
Ben je al toe aan een nieuwe steigerhouten tuintafel of een tuintafel van douglas steigerhout? Dan is dit wel een heel mooi moment, want nu krijg je deze mooie tapas plank met stoere leren banden er helemaal GRATIS bij!
De afmeting kun je zelf aangeven.

Bekijk de tuinsets        Bekijk de tuintafels

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2022..
*Deze korting is alleen van toepassing bij een minimaal bestedingsbedrag van 300 euro.
**De afmeting van de tapasplank is tussen de 50 en 100 cm, dat kun je bij de bestelling aangeven. 

 

GRATIS geheugenmodule!

Sla nu je slag. Nog steeds is het advies om thuis te werken. Thuiswerken zal blijven. Dan is dat niet fijn aan de keukentafel. Je hebt een echte werkplek nodig!  Met een mooi steigerhouten bureau wordt een werkplek wel heel fijn, toch?

Steigerhout op kantoor doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten bureau te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je in de actieperiode de geheugenmodule van het  bureau helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de bureaus die je op de website ziet, maar heb je ook altijd voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi bureau (instelbaar, verstelbaar, elektrisch, zit/sta of helemaal van steigerhout, met steigerbuis, noem maar op) van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor een overzicht van de bureaus

Deze aanbieding is geldig in juni 2022
De actie geldt niet voor de SALE modellen.

Acties en aanbiedingen

Elke maand heeft Meubelen van Steigerhout hele mooie acties. De acties staan op deze pagina.

B Smart steigerhout

Ken je de Bsmart meubelen al? Dat is ook maatwerk steigerhout, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht. Het betreft dan het overzicht op deze website.
Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE rubriek. Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!


 

Pin It on Pinterest