Mooie aanbiedingen van steigerhouten meubelen!

Afgestemd op het seizoen

GRATIS behandeling!

Sla nu je slag. In deze bizarre coronatijd wordt van veel mensen gevraagd om thuis te werken. Waarschijnlijk duurt dat nog wel even en zal het niet meer worden zoals eerst. Thuiswerken zal blijven. Dan is dat niet fijn aan de keukentafel. Je hebt een echte werkplek nodig!  Met een mooi steigerhouten bureau wordt een werkplek wel heel fijn, toch?

Steigerhout op kantoor doet meestal de wenkbrauwen fronsen maar het kan écht! Geen enkel probleem. Wel is het dan verstandig om in ieder geval het blad van het steigerhouten bureau te behandelen met een mooie beschermende coating.

En daarom krijg je in de actieperiode de behandeling van het blad van het bureau met een beschermende coating helemaal GRATIS!

Overigens is dat niet alleen voor de bureaus die je op de website ziet, maar heb je ook dit voordeel op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi bureau (instelbaar, verstelbaar, elektrisch, zit/sta of helemaal van steigerhout, met steigerbuis, noem maar op) van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor een overzicht van de bureaus

Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2021
Bestellen kan per telefoon, per mail of kom langs in de showroom.

GRATIS bureauonderlegger bij aankoop van een kinderbureau!

Tot en met 28 februari 2021 krijg je bij aankoop van een kinderbureau een superhandige bureaulegger helemaal GRATIS!

Je kunt kiezen tussen doorzichtig of zwart. Allebei hartstikke mooi!

Thuis werken aan je huiswerk en je online lessen? kies dan voor een bureau waar je heel graag aan wilt werken!

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbureaus

Deze aanbieding is geldig van  t/m 28 februari 2021.

GRATIS lattenbodem bij een steigerhouten kinderbed!

Sla nu je slag. Bij aankoop van een kinderbed van steigerhout, krijg je tot en met 28 februari 2021 een GRATIS lattenbodem van steigerhout! Er zijn veel modellen van steigerhouten kinderbedden waaruit je kunt kiezen en laat je een heel ander model maken omdat dat nu eenmaal beter bij jou past, dan krijg je ook daar ook het gratis lattenbodem bij!

Dus niet alleen op de modellen die je op de website ziet heb je nu voordeel maar ook op maatwerk! Bij Meubelen Van Steigerhout kun je een kwalitatief mooi meubel van steigerhout laten maken voor een eerlijke prijs én je krijgt er ook nog eens een goed advies bij!.

Klik hier voor het volledige overzicht kinderbedden

Deze aanbieding is geldig tot en met 328 februari 2021.
Bestellen kan per telefoon, mail of kom langs in de showroom.

 

Acties en aanbiedingen

Elke maand heeft Meubelen van Steigerhout hele mooie acties. De acties staan op deze pagina.

BSmart steigerhout

Ken je de Bsmart meubelen al? Dat is ook maatwerk steigerhout, maar dan zeer scherp geprijsd. Klik hier voor het overzicht. Het betreft dan het overzicht op deze website.
Ook kun je de website bezoeken van de B-Smart meubelen, daar kun je deze meubelen ook bestellen via de webshop. Ook deze meubelen worden door mijzelf in mijn atelier op maat gemaakt, echter zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd! Klik hier voor de B-Smart website.

SALE Steigerhouten meubelen

Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de SALE rubriek. Daarin staan meubelen die direct of vrijwel direct beschikbaar zijn. Deze zijn ook heel scherp geprijsd!


 

B-smart meubelen

Op zoek naar maatwerk?
Wil je toch kwaliteit, maar dan voor een kleiner budget?
Kijk hieronder naar de speciale sectie B-smartmeubelen. Slimme modellen die eenvoudiger van constructie zijn, en zo goedkoper gemaakt kunnen worden. Maar die toch de kwaliteit hebben die je mag verwachten bij Meubelen van Steigerhout! Een typisch gevalletje win-win!

Pin It on Pinterest