Heerlijk slapen in een steigerhouten bed

Dromen die uitkomen!

Ruime collectie steigerhouten bedden

De collectie steigerhouten kinderbedden is al heel erg groot, maar ik zou ook heel graag de steigerhouten bedden voor volwassenen eens onder de aandacht willen brengen. Want ook daar is nu al een heel groot assortiment!

Steigerhout in de slaapkamer

Ben je op zoek naar een meubel dat rust en warmte uitstraalt? Wat dacht je dan van een steigerhouten bed? De bedden staan werkelijk prachtig in de slaapkamer. En er zijn zoveel verschillende modellen en mogelijkheden, dat er altijd een bed tussen staat wat jou aanspreekt of waar je naar op zoek bent.

Maatwerk steigerhout

Ben je op zoek naar een heel specifiek model of heb je heel specifieke wensen. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik maak namelijk al mijn meubelen op maat naar de wens van de klant. Ik zit niet vast aan standaard modellen of maten. In mijn werkplaats is een grote stapel met steigerdelen en machines. Gecombineerd met jouw wensen, mijn input en mijn handen, maak ik jouw meubel!

Laat je vast inspireren door de bedden die al gemaakt zijn.

Dit steigerhouten bed is 40 cm hoog. Eenvoud siert. Maatwerk.

Een kledingkast van steigerhout mag niet ontbreken

Hoe gaaf is het om ook je kledingkast van steigerhout in de slaapkamer te hebben? Een nieuwe manier van maken zorgt ervoor dat de deuren altijd goed sluiten! Wij maken stoere en praktische steigerhouten kledingkasten en zijn o.a. gespecialiseerd in maatwerk meubelen van steigerhout. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! 

In allerlei uitvoeringen en afmetingen. Ook voor jou kan ik jouw gewenste maatwerk steigerhouten kledingkast maken!! 

Kledingkasten

Een nachtkastje voor een lampje en een boek

Een mooi nachtkastje van steigerhout mag natuurlijk niet ontbreken. Een beetje afhankelijk van wat je wilt, kan je deze simpel uitvoeren maar ook kun je er een heus kastje met opbergruimte van maken. Een krukje zou al volstaan als je enkel een plekje wilt voor je telefoon en een lampje, en een nachtkastje met open vakken of een laatje voor meer boeken en nog meer spulletjes.

Wil jij ook een mooi nachtkastje in de slaapkamer? En heb je een idee hoe deze eruit zou moeten zien? Neem dan even contact op. Je kunt uiteraard een model uit de reeds gemaakte kastjes bekijken, maar ook iets anders is uiteraard mogelijk. Ik kan altijd een vrijblijvende prijsopgave voor je maken.

Nachtkastjes en bedlades

Populaire producten

Steigerhout bed met veel opbergruimte

Bed met deuren

Bed steigerhout met kleppen tweepersoons

Bed met achterwand

Steigerhouten wand achter het bed in whitewash

Losse bedachterwand