Ook mooi op kantoor

Waarom zou je deze meubelen thuis laten?

Steigerhout kantoormeubilair, maar dan jouw eigen stijl

De diversiteit van steigerhout past ook perfect op kantoor of in je winkel. Industrieel, stoer en vooral praktisch! Die fantastische grote steigerhouten vergadertafel, een balie van steigerhout voor in je winkel of een hip steigerhouten bureau. Maatwerk steigerhout en dus naar jouw eigen specificaties? Passend bij jouw concept? Het kan allemaal bij Meubelen van Steigerhout. Kom gerust langs met je plannen en ideeën!

Vergadertafels   Bureaus    Winkelinrichting

Vergaderen aan een steigerhouten tafel!

Daar waar nieuwe ideeën opborrelen en besproken worden, contracten getekend worden en de plek waar je je gasten ontvangt. Het hart van je bedrijf, je visitekaartje. Daar wil je natuurlijk de meest epische steigerhouten vergadertafel voor hebben. Het liefst één, die jouw zakelijke identiteit benadrukt. Stoer, hip of misschien een beetje stout? Een in een afwijkend (groot!) formaat? Het kan!
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een tafel van steigerhout die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen: simpel uitgevoerde tafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, op kolommen, met steigerbuis, met brede koplat, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk de hele collectie vergadertafels

Een steigerhouten bureau, je eigen werkplek

Je bureau van steigerhout, daar zit je best veel aan. Die mag best jouw stijl benadrukken. Groot, klein, stoer, industrieel of misschien verfijnd en vooral handig vormgegeven. Of precies op maat gemaakt in je kantoor. De mooiste ideeën heb je waarschijnlijk zelf, ik voer ze voor je uit.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een bureau van steigerhout dat je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen: een simpel steigerhouten bureau, een steigerhouten bureau met dichte zijkanten, een bureau van steigerhout met kasten, een bureau met steigerbuis, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk alle bureaus

Mooi steigerhouten winkelinrichting

Een steigerhouten balie in je winkel is stoer en industrieel. Het is mijn streven steigerhouten meubelen zo te maken dat ze van deze tijd zijn en toch jarenlang meekunnen. Ik besteed veel aandacht aan de constructie en worden helemaal schoongeschuurd en splintervrij gemaakt. Pure klasse en helemaal op maat en naar jouw specificaties gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is voor je steigerhouten winkelinrichting. Zie je een toonbank van steigerhout balie die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.